Zglobni nosač za TV

Zglobni nosač za TV
18 Septembar 2021

Zglobni nosač za TV ili pokretni nosači za TV kako ih određeni broj ljudi zove namenjeni su prvenstveno za gledanje televizora iz više različitih uglova.

 

Česta je nedoumica kod kupaca da li kupiti fiksni ili pak zglobni TV nosač. Odgovor nije jednostavan i često podrazumeva analizu prostorije u kojoj će se gledati navedeni tv uređaj.

 

Zglobni nosači za televizore najčešće imaju dva ili tri zgloba i ovde je slučaj "što više to bolje" jer televizori sa tri zgloba imaju veću mogućnost manevrisanja televizorom pa će samim tim Vaš televizor imati veliku pokretljivost. Suština je da pre izbora nosača sami ili zajedno sa ukućanima odlučite koji su to uglovi pomeranja u odnosu na zid, da li će tv biti u samom uglu dva zida pa je potrebno napraviti "lakat" sa tv nosačem, ili Vam je pak dovoljno samo blago pomeranje radi lakšeg prilaza konektorima i redukcije odjaja.

 

Pre kupovine bi trebali da saznate jednu jako bitnu karakteristiku držača za tv a to je maksimalna udaljenost od zida, jer da bi televizorom mogli više manevrisati i praviti bolje uglove porebno je da maksimalna udaljenost nosača od zida bude što veća-duža, ova dimenzije je istaknuta na većini specifikacija i karakteristika tv nosača.

 

Svi zglobni nosači za tv pored rotacije levo-desno imaju mogućnost i blagog nagiba.

 

Pogledajte ponudu najprodavanijih zglobnih nosača za TV na tržištu klikom na sledeći link :

 

Najprodavaniji zglobni nosači za TV