Nosači za televizore

Postoji mnogo različitih nosača za TV, pa će najbolji za vas zavisiti od vaših potreba i okruženja. Međutim, postoje neke ključne stvari na koje treba obratiti pažnju pri odabiru nosača za TV:

  1. Veličina TV-a: Prvo trebate odabrati nosač koji odgovara veličini vašeg TV-a. Proverite da nosač za tv ima odgovarajuću nosivost za težinu vašeg TV-a.
  2. VESA standard : Proverite VESA standard koji poseduje vaš televizore. Metro izmerite razmak rupa na zadnjem delu televizora, to su 4 rupe namenjene za montažz TV nosača, potrewbno je izmeriti vodoravni razmak I uspravni razmak I tako dobijate VESA standard u milimeterima, primer : 200x100 mm, 200x200mm … I tako dalje.
  3. Podešavanje nagiba: Ukoliko želite da možete podesiti nagib TV-a, tražite nosač koji omogućava to. Neki nosači nemaju podesive nagibe.
  4. Podešavanje ugla: Ako želite da možete podesiti ugao gledanja TV-a, trebate odabrati nosač koji omogućava to. Neki nosači imaju rotirajuće zglobove koje omogućavaju podešavanje ugla gledanja.
  5. Sigurnost: Sigurnost je veoma važna, pa trebate odabrati nosač koji je stabilan i koji je izrađen od čelika.
  6. Izgled: Ukoliko želite da nosač bude estetski prikladan za vaš dnevni boravak, tražite nosač koji je elegantan i koji se slaže sa vašim drugim komadima nameštaja.
  7. Cena: Uvek tražite najbolji odnos cene I kvaliteta nosača za TV, postoje brendovi koji su preskupi za ono što nude a opet postoje nosači koji su skupi za kvalitet koji poseduju. TRICK nosači su idealan spoj cene I kvaliteta.