MONTAŽA TELEVIZORA NA ZID

29 Mart 2021

Montaža TRICK TV nosača je izuzetno jednostavna. Pre montaže potrebno je da pripremite bušilicu i odgovarajuće burgije, olovku da bi obeležili rupe, metar da odredite visinu na koju ćete montorati TV nosač i libelu da bi TRICK nosač za TV postavili idealno ravno.

 

Osnovni set tiplova i šrafova dobijate u kompletu sa TV nosačem ali nije redak slučaj da će baš za Vaš televizor biti potrebni duži ili veći šrafovi od šrafova iz kompleta pa bi bilo dobro pre montaže proveriti i dokupiti ukoliko je potrebno.

 

Prvi korak : televizor postavite na neku mekanu površinu (idealan je krevet ili garnitura za sedenje) okrenutim „leđima“ ka vama. Montirajte deo nosača koji ide na TV, kod fiksnih nosača su to šine koje se montiraju uspravno a kod zglobnih je to ploča sa izbušenim VESA rupama ili kao i na fiksnom nosaču šine, zavisno o tipu TV nosač

 

Drugi korak : Odredite visinu na kojoj ćete montirati nosač za TV. Obeležavanje i bušenje rupa u zidu, postavljanje tiplova i fiksiranje TV držača.

 

Treći korak : Okačite televizor na zidni TV nosač.

 

Bravo, montirali ste televizor na zid.

Ukoliko imate nekih nedoumica i pitanja budite slobodni da nas kontaktirate na 064/0011220 ili na mail office@btcsmart.rs