Polica za risiver/D3/ SET top box NSTB100

999,00 RSD
  • Brend: TRICK
  • Kataloški broj: NSTB100
Opcije proizvoda
Molim Vas izaberite:
Proizvod je dodat u Vašu korpu

TRICK NSTB100 polica za risiver, ruter, set top box, SBB D3 uređaj ili MTS box. 

Idealan proizvod uz televizor koji je montiran na zidu. Lako se montira, elegantan je i kvalitetno izrađen od čelika i kaljenog stakla za razliku od nekih polica koje su napravljene od plastike i reklamiraju se na društvenim mrežama. U kompletu dobijate set tiplova i šrafova za montažu police za risiver.

 

Nosivost 8 kilograma

Debljina kaljenog stakla 5mm

Širina police 300 mm 

Dubina police 250 mm

Težina police 1,2 kg

 

Možete poručiti pozivom, viber porukom, sms porukom na 0640011220 ili direktno preko sajta. Svi artikli poručeni radnim danima do 12h biće spakovani i poslati istog dana, a artikli poručeni nakon tog vremena šalju se narednog radnog dana.

 

Isporuku vršimo brzom poštom Dexpress, trošak dostave za sve porudžbine iznosi 390 dinara, tako da je svejedno da li poručujete 1,2,3 ili više proizvoda, plaćate samo jednu poštarinu 390 dinara.

 

www.nosaci-za-tv.rs je specijalizovana internet prodavnica TRICK tv nosača i nosača za monitore, svi artikli koji imaju cenu su u svakom momentu dostupni na našem lageru.

 

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane firme i preduzetnike kojima su interesantni naši proizvodi i žele da ih uvrste u svoj prodajni asortiman da nas kontaktiraju na mail adresu veleprodaje office@trick.rs

Kvalitet

TRICK nosači za su izrađeni od hladno valjanog čelika izuzetne čvrstine. Svaki proizvod je pre pakovanja detaljno pregledan i testiran.